VENDELA – BEACH OUTFIT

Bershka kimono / Etam bikini

Min strandoutfit idag! Igår innan middagen tog vi en liten shoppingrunda och jag fick med mig två bikinis, denna var en av dem. Den kommer från en spansk affär, ”Etam” hette den, vi hade inte hört talas om den innan men de fanns en massa fina bikinis och underkläder. Tycker den här är så söt, röd bikini passar så bra när man börjar bli brun. 🙂 Kimonon hittade jag på Bershka, så skönt att ha över bikinin istället för en åtsittande klänning/linne! Stället vi fotade på var så fint, klippor och blått vatten, samt en yacht i bakgrunden så det kändes som att det var uppställt och fixat för oss, haha! 🙂 Mer bilder från dagen kommer, PUSS

My beach outfit from today! I love my new bikini, so fresh with the red color. 🙂 

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..