VANESSA – GET MY STYLE

Faux fur vest HERE / White blouse HERE / Leather shorts HERE / Sneakers HERE / Bag HERE / Sunglasses HERE

En av våra senaste outfits som faktiskt har blivit en favorit hos mig, väldigt casual men snygg. De här bilderna blev så underbara (om vi får säga det själva! ;-)) med utsikten över Manhattan. Nu har jag samlat ihop lite liknande plagg om någon är sugen på en liknande outfit! Just nu älskar jag kombinationen av läder och päls, ett par läderbyxor och en pälsväst/jacka är två säkra kort och måsten i min garderob. 🙂 Happy shopping!

One of our latest outfits that actually has become a favorite of mine, very casual but stylish. These images were so wonderful (if we do say so ourselves!;-)) with the view of Manhattan. Now I have gathered some similar garment if someone wants to have a similar outfit! Right now I love the combination of leather and fur, a pair of leather trousers and a fur vest / jacket are two safe bets and must haves in my closet. 🙂 Happy shopping!

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..