W – OUR DAY IN SNAPSHOTS

Efter vår första lektion idag tog vi en promenad och tog lite outfitbilder (kommer imorgon!) på en ny supersnygg t-shirt. Vi fortsatte sedan ner till Sturegallerian, kollade lite klänningar och till lunch blev det en smoothie från Naked Juice Bar. Ååh älskar deras smoothies, så fräscha! Vår favo är Lemon Fizz, den måste ni prova om ni inte redan gjort det. 🙂

After our first lesson we took a walk and took some pictures on Vendela’s outfit (more of that tomorrow). We continued down to Sturegallerian and took a smoothie from Naked Juice bar for lunch. Love their smoothies, so fresch! Our favorite is Lemon Fizz, you have to try it!

Vanessa har haft på sig en jättesnygg (och mysig!) sweater idag från Michael Kors. Ni hittar en liknande HÄR!

Vanessa’s outfit today, wearing a sweater from Michael Kors, find a similar HERE!

Efter skolan blev det pasta till middag, vi var så sugna på det! Vapiano har ju så god pasta så där satt vi ett tag, tipsar er verkligen om deras pasta All’Arrabbiata. Glöm inte att följa vår food Instagram där vi även uppdaterar med en massa tips på bra restauranger! 🙂

After school we went to Vapiano and had pasta for dinner, we really have a craving for that. Today we had pasta All’Arrabbiata and it was so good, don’t forget to follow our food Instagram account where we’ll post tips on good restaurants too. 

Vi mötte sedan upp Lina och gick till Park för förhandsvisningen av The Night Before, ser ni hur mycket vi fryser? Haha! Vi kom dit, tog lite bilder och där inne bjöds det på gotti gott innan bion började. Filmen då? Helt klart sevärd, en riktigt ”grov” komedi och självklart fanns det väldigt många scener där vi satt och skrattade ihjäl oss haha… Till den här filmen var det samma skapare som till exempel Bad Neighbors och dessa filmer är verkligen one of a kind. 😉 Riktigt konstig men riktigt rolig emellanåt! Vi hade i alla fall en mysig kväll tillsammans, nu blir det sovdags för imorgon har vi matteprov i 2.5 timmar. Wish us good luck. 😛 Hur har er dag varit? Puss!

After dinner we met Lina and went to Park for the preview of The Night Before, you see how much we are freezing? Haha! We got there, took some pictures and inside we were treated some snacks before the movies started. The film then? Clearly the attraction, a really ”rough” comedy and of course there were very many scenes where we sat and laughed ourselves to death haha … In this film it was the same creators as, for example, Bad Neighbors, and these films are truly one of a kind . 😉 Really weird but really funny sometimes! We had anyway a cozy evening together, now it’s time to sleep for tomorrow, we have math test in 2.5 hours. Wish us good luck. 😛 How has your day been? Kiss

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..