W – SUNDAY SNAPS

Idag tog vi en lång sovmorgon då vi kom hem sent i natt (eller tidigt imorse?). Senare kom vår mormor och mammas moster och hälsade på i vår lägenhet. Hela familjen promenerade runt på Östermalm, sedan gick vi till Sturegallerian! Hittade lite fint på ZARA (såklart!!), bl.a så köpte Vendela den här röda hatten, snygg va? 😛

Sedan gick vi till Jamie’s Italian vid Stureplan! Vi var så hungriga så en lunch här var perfekt. 

Vi beställde in pasta i olika former. Pasta med tomater & mozzarella, tryffel risotto osv. HEAVEN, så sjukt gott. Vi älskar ju pasta

Vanessa och världens bästa mamma

Och pavlova tårta till efterrätt! Otroligt god söndags lunch/tidig middag. Letar ni lunch eller middagsställe i Sthlm borde ni gå hit, såå god mat

En sneak peek på Vendelas outfit som ni får se mer av imorgon! Kappan är från Filippa K. 🙂 Efter lunchen promenerade vi till Calzedonia och hittade kashmir strumpor, hehe så mysiga! Nu ska vi plugga, åh har sån söndagsångest, har flera kg plugg som man inte riktigt orkar ta tag i än. Men nu ska vi försöka, senare är det dans ]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..