VENDELA – V JACKET

(Pictures Kenzas.se+Ivyrevel.com)

Aaah den här jackan! När jag såg bilderna på Kenzas blogg blev jag kär, jag vill ju klä mig i en ”Victory jacket”, ballt med min egna bokstav på ryggen. 😛 Har inte varit så ”på” bomber trenden, men när jag såg den här jackan vill jag också klä mig i en cool bomber! Man kan ju välja en storlek mindre också så blir den inte lika oversize, tycker oversize plagg kan vara så snyggt på andra, men lilla jag försvinner i det. 😉 Om ni också diggar jackan och vill beställa så gör ni det HÄR

Aaah this jacket! When I saw the pictures on Kenzas blog I fell in love, I want to dress in a Victory jacket, cool with my own letter on the back. 😛 Have not been so ”on” the bomber trend, but when I saw this jacket, I also want to dress in a cool bomber! You can choose a smaller size so it don’t becomes so oversize, I thinkoversize garments can be so nicely on others, but little me disappear in oversized clothes. 😉 If you also like this jacket and want to order it you can do it HERE

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..