VENDELA – USINE 36-38

DINNER @ USINE

Här kommer en riktig bomb med bilder från vår mumsiga middag på Usine igår! Väldigt mycket mat, som ni ser, hehe älskar att fota mat (och att äta den såklart…). Har velat testa det här stället ett tag, så igår var ett perfekt tillfälle då vi var hela familjen i stan.

Nu ligger vi i soffan och kollar 24. Jag har fått en förkylning från hell, snorar och nyser som attan, inte kul alls. 🙁 Får hoppas på att det är bättre imorgon då det är Social Media party+gala, då vill man ju vara på topp! Ikväll blir det att fira Emma som för någon vecka sedan fyllde 18, ska bli så himla mysigt

_______________________________

A bomb with pictures from yesterday’s dinner at Usine! A lot of food, as you probably can see, haha love to shoot food (and of course to eat it…). Usine is a restaurant located on Södermalm in Stockholm, Södermalmsallén 36 is the address. Usine consists of two different restaurants – a bistro and a tapas bar. This time we decided to try out the bistro, but next time we’ll go with the tapas bar. 😛 So first we tried out their steak tartar. We have eaten that on a lot of different places, but this is actually one of the bests! Then we had chanterelle risotto (!!!) and a ”small” chocolate mousse, that wasn’t so small, so we couldn’t eat it all, which we almost regret today haha. 🙁 Amazing dinner with our lovely family

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..