W – GALLAGHER’S NYC

OUR MONDAY EVENING<3

Såhär såg vår måndagskväll+sista kvällen i NY för denna gången ut! Vi hade bord på Gallagher’s steakhouse, vi brukar alltid besöka ett steakhouse varje gång vi är i New York, tycker det är en upplevelse i sig och all mat är ju dessutom så sjukt god. 😛 Inga dåliga portioner heller, tur att man kan dela för det är svårt att orka äta allt själv! Supergott alltihop och supermysig kväll

______________________________

This is what our Monday evening+last evening in NY for this time looked like! We had an res ervation at Gallagher’s steakhouse, we always used to visit a steakhouse every time we come to NY, we think it is an adventure and the food is just so good. 😛 No bad portions haha, so we shared so we could eat everything! Superdelicious and super cosy evening

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..