VANESSA – L U X E

– In collaboration with Chiquelle –

DRESS HERE! / VALENTINO BAG

PICTURES: FANNY SUNDIN

Hej hjärtan och glad Valborg! (Säger man så? haha) Här är en outfit från LA som jag inte har visat er än, det tar verkligen aldrig slut på bilder därifrån. 😉 Sista kvällen och vi fotade med Fanny Sundin, så duktig, visst blev ljuset helt magiskt? Vi fotade vid piren, finns så många fina foto locations i LA verkligen. Klänningen är en favorit, hade den på mösspåtagningen också och känner mig så fin i den. Svart funkar verkligen alltid och off shoulder är så snyggt! 

Nu har jag varit ute på en PW och gjort lite styrka här hemma. Vi tänkte börja göra i ordning oss och fota lite nytt material till bloggen och sedan är det middag som gäller! Vi har aldrig firat Valborg direkt, men nu när det är så mycket annat som händer så ska det bli skönt med en mysig middag. 🙂 Ha en jättemysig kväll, puss!

”BLACK MAKES EVERYTHING MORE CLASSY AND ELEGANT”

]]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..