VANESSA – FESTIVAL MODE

Bilder från Pinterest!

Nu är det snart dags för sommarens alla festivaler, och vad passar då inte bättre än att tipsa er om lite festival kläder? Vi ska bara på Summerburst i Stockholm, blir faktiskt vår första festival så det ska bli så kul! Självklart har vi lite outfits planerade i tankarna. 😉 Jag som älskar Pinterest tycker att det är så kul att vara inne där och få inspiration, så det har jag självklart gjort nu. Vet egentligen inte om festival stilen är min stil, men jag tycker att det ska bli riktigt roligt att klä sig så för en dag bara. Ska några av er på Summerburst? Då kanske vi ses där<3!

a / b / c / d / e / f / g / h / i

Jag kikade runt lite och fastnade som vanligt på Asos, vad hittar man inte där liksom? De hade till och med en egen ”flik” för festival så den kikade jag in på. Jag tycker nästan att jeans är ett måste, en snygg lite oversize jeans jacka eller jeanskjol/shorts. Och självklart: ett par spegelsolglasögon, vad kan vara mer festival?

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Något likt det här har jag tänkt klä mig i vad jag har tänkt just nu i alla fall. En randig skjorta som jag ska bära som off the shoulder tillsammans med en jeanskjol, ett skärp + spegelsolglasögon, ett par lite högre skor, en choker och en söt liten axelväska. Har ingen gul, men satte in en för jag tycker att det är så snyggt. Har kikat på en liten från Balenciaga i gult, men den är slut överallt i just den storlek jag vill ha. 🙁 Jag personligen tycker mycket mer om jeanskjol än shorts så det ska jag köra på!

Vi ska bara vara där på lördagen, så de artister vi främst ser fram emot att se (och höra, eller hur man nu säger, haha) är såklart Justin, men även Mike Perry. Vi älskar ”The Ocean”, så somrig känsla över den. Tänk att stå där under blå himmel (får vi hoppas på i alla fall, vi är fortfarande i Sverige) tillsammans med sina vänner och denna låt kommer på? Åh, längtar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..