W – STHLM BRUNCH CLUB

Det blev brunch igår, kunde inte ha passat bättre. STHLM brunch club fick det bli, kom i perfekt tid så vi slapp väntetiden och fick ett bord direkt, våra brunchdates var mamma och pappa<3 Vi pratade om livet och att allt inte riktigt blir som man tänkt sig, livet går ju trots allt inte på räls… Planerade lite resor också, alltid kul att prata om det! 😀 Vi beställde in några av deras otroligt goda shakes, med våfflor, kakor och nutella, drömmigt! Det blev också en veggie tallrik med allt möjligt gott som portobello, hummus, ägg… Vi gick därifrån mätta, minst sagt. 🙂

Idag blir det att mysa hemma, unnade oss en lång sovmorgon till 11 (kom inte ihåg senast vi sov så länge…), ikväll är vi bjudna på middag<3 Vad är era fredagsplaner?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..