W – QUICK WORKOUTS

Godmorgon fina fina ni! Tänkte kika in här och bara tipsa om våra två favorit workouts när man inte har planer på att ta sig till gymmet utan bara vill köra ett kort och effektivt styrkepass hemma. Brukar uppvärma med att springa en runda på ungefär 4-5 km, sedan kör vi bara några sådana här hemma – hur enkelt som helst! Dessa två är våra favoriter just nu. :-)

BUTT WORKOUT

En superbra ”butt workout” när man inte har tillgänglighet till vikter, om man gör övningarna rätt så bränns det ordentligt när man har kört klart alla varv! 🙂

AB WORKOUT

Magen är ju det tråkigaste av allt att träna haha, i alla fall enligt oss. Men denna video är superbra, går fort och är effektiv. Behövs inga vikter så perfekt att köra en dag du inte ska till gymmet!

Japp så där har ni det! Tycker Ida Warg är så härlig och glad, gillar verkligen hennes videos. 🙂 Finns flera superbra, men valde endast ut dessa två så får ni hitta era egna favoriter! Avslutar med en bild från ett pass på Urban Ride, träningsvärken efter det är ju inte ens att tala om…

LOADING..