VENDELA – SPORTS STRIPES

Inlägget innehåller en reklamlänk! / This post contains adlink!

SNEAKERS – SANDRO / PANTS – MISSGUIDED (HERE!) / JACKET – ZARA / BAG – GUCCI

Godmorgon fredag! Här kommer äntligen min outfit från i tisdags, fick lite frågor om dessa byxor och nu har jag fixat så bra för er som också vill ha dem – ni behöver bara klicka på länken ovan. Jag har minsta storleken, de är dock ganska stora – är osäker på om de är så de ska vara eller bara jag som är liten? 😉 Fick i alla fall klippa av några cm, de släpade i marken annars. Men hur som, jag gillar de väldigt mycket+att de var så bekväma. Kommer användas flitigt i höst!<3

Nu: smoothiebowl till frukost och sedan mysa lite i soffan framför One Tree Hill, perfekt fredagsmorgon, minst sagt…

Goodmorning Friday! Here comes a few pictures of my outfit from this Tuesday, got some questions about those pants and now I have fixed so the ones of you who also want them can just click on the link above to shop. I have the smallest size, though I think they are a bit too big, Iäm not sure if they are supposed to be that way or if I’m just a bit too small? 😉 I got to cut of a few cm, they did touch the ground before I decided to do it. However, I like them very much+they are very comfortable. I will be using them a lot this autumn!<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..