W – THURSDAY=TAPAS!

LÅNGHOLMSGATAN 3

Torsdag, nästan helg men ändå två dagar kvar. Efter ett litet fotojobb åkte vi in till stan med mamma för att äta tapas till middag! Vi provade ”Ramblas” vid Hornstull, traditionell och så sjukt smarrig tapas, mmm… Beställde in allt möjligt från tomatbröd, chiligryta, sparris, friterade potatisar, pimientos de padron… Och så hade de choklad fondant till efterrätt, tror ni att vi kunde motstå? NEJ. Har sån dålig karaktär när det kommer till efterrätt, riktiga gottegrisar. MEN man ska njuta av det goda i livet, särskilt när det är fredag imorgon! 😛

Thursday, almost weekend but still two days left. After a photoshoot we went into town and ate tapas with mum! We tried ”Ramblas”, traditional and really tasty tapas, mmm… Ordered everything from tomato bread, chili, asparagus, fried potatoes, pimientos de padron… And then they had chocolate fondant to dessert, do you think we could resist? NO. But you should enjoy the good things in life, especially when it’s Friday tomorrow! 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..