VANESSA – A RECIPE FOR PASTA LOVERS

Vi börjar dagen med ett litet tips på något så så så gott som vi åt till middag igår – pasta! (What else?) Som ni vet sedan länge så är vi riktiga pasta älskare och det är nästintill alltid det som vi lagar när vi har lite tomt på idéer också. Detta blev det igår, laga till det som er tisdagsmiddag<3

Vad ni behöver ser ni ovanför, gör så här: Skär sparrisen i mindre bitar och koka dem, de ska bli lite mjukare bara. Lägg en stor klick smör i en stekpanna och stek sparrisen. Koka upp vatten, häll i salt och häll i raviolin. Kom ihåg att den inte behöver kokas längre än någon/några minuter. Häll av vattnet, och lägg över sparrisen i kastrullen med raviolin. Stek pinjenötterna i smöret och häll sedan över saft från en citron. Häll över pastan och sparrisen i stekpannan med såsen och blanda ihop allt. MUMS!

We start the day with a little tip on something so delicious that we had for dinner yesterday – pasta! (What else?) As you know for a long time, we are really pasta lovers and it’s almost always what we cook when we have few dinner ideas. This was yesterday, you can do it for dinner tonight<3

What you need you see above, do this: Cut the asparagus into smaller pieces and cook them, they’ll be a bit softer. Put a big click of butter in a frying pan and fry the asparagus. Boil water, pour into salt and cook the ravioli. Remember, it does not need to be boiled for longer than a few minutes. Pour the water and pour the asparagus into the pan with ravioli. Stir the pine nuts into the butter and pour over juice from a lemon. Pour the pasta and asparagus into the frying pan with the sauce and mix it all together. YUM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..