W – MIXED Q/A

Vilken resa!! Vilka hemsidor/affärer är era favoriter att köpa bikinis ifrån?

<3 Våra favoritbikinis kommer ifrån Calzedonia, Triangl, Sommer Swim och Amore & Sorvete. Kram!

Av ren nyfikenhet, hur ser ni på relationerna ni nu har med killarna ni dejtar/är tillsammans med? Vill ni fortsätta ses tills ni reser iväg eller hur tänker ni kring att vara borta några månader ifrån varandra? Jag vet inte själv hur jag hade hanterat det med killen jag dejtar och har känslor för nämligen så tanken slog mig… kram till er!

Förstår precis vad du menar. Vi har ju inte haft förhållanden/träffat någon på ett seriöst sätt på över två år så självklart känns det jobbigt att vi ska vara ifrån varandra så länge. Men vad är 3 månader av livet egentligen? Jag (Vanessa) och min kille tror verkligen att det kommer att fungera ändå, vi har till och med pratat om att han ska komma och hälsa på när han kan ta ledigt från sitt jobb. Det är ju inte möjligt för alla som är i ett förhållande, men vi tror på att det som händer är meningen. Är man menade att vara tillsammans så klarar man det såklart! Då är ju något som tillit så otroligt viktigt, något som självklart kan vara svårt i ett ”nytt” förhållande och där är det ju också annorlunda från förhållande till förhållande. Jag känner en väldigt stor tillit till min kille även fast vi inte har träffats mer än i några månader, och därför känner jag mig så ”bekväm” jag kan bli när det gäller det faktum att vi ska spendera en längre tid ifrån varandra på varsin del av jordklotet. Ett förhållande måste man ju alltid ”kämpa” lite för och ta hand om, även hur kort eller långt avstånd man har emellan varandra.<3

HUr kan hela eran familj åka bort i 3 månader, hur kan era föräldrar ta ledigt och hur fungerar det med er lillebror? Menar inte ekonomiskt men för min familj skulle det aldrig passa att vara borta så länge i sträck..

Det är en fråga som många har undrat över sedan vi skrev ut om vår långa resa. Våra föräldrar driver eget företag, vilket såklart är anledningen till att de kan vara lediga en längre tid. Det är första gången de tar ledigt en sådan lång tid, med eget företag så är det ju så mycket jobb som ligger bakom och även fast de åker iväg så har de folk hemma som hjälper dem med arbetet och de kan ta möten över telefon/skype om det skulle vara något. Så att dem driver eget är ju orsaken till att de kan resa iväg så pass länge. 🙂 Vår lillebror går i sjätte klass och kommer att studera på distans under de månader vi är borta vilket kommer funkar super för honom! Viggo är taggad på att få plugga på så många olika platser. 😉

Tror ni det är möjligt att ni kommer plugga eller bo i USA vid ett annat tillfälle? Ni skulle smälta in där så bra<3

Vår plan just nu är att söka till en bra skola i Europa, men man vet ju aldrig vad som händer. 🙂 Vi har kollat runt på lite olika, med inriktning på mänskliga rättigheter och internationella relationer + lite politik. Vi får se vad det blir helt enkelt, vi tänkte skriva ett lite mer utförligt inlägg om det längre fram 🙂

Gud så härligt! Random fråga: Skulle ni vilja filma en apartment tour till er YouTube kanal?

Om du menar du en ”house tour” så har vi faktiskt gjort det för ungefär ett år sedan, lite har ju ”uppdaterats” sedan dess men vi kan försöka fixa en ny. 🙂 Länk HÄR till den gamla så länge!

LOADING..