W – KOMMENDÖREN, IKEA & TENNIS

Vendela: Helgen började inne i stan där vi fotade och jag satt på ett elskåp – Östermalmstanterna tyckte detta var väldigt lusigt. ;-) Denna outfit som jag hade på mig kommer upp senare!

Vanessa: Jag hade på mig en enkel manchester skjorta från RL, nya jeans från Esprit som vi fick med oss från Red & Square för några dagar sedan, LV skärp + väska och spetsbh från VS. Och till detta såklart en fake pälsjacka – det var så kallt!!

W: Det blev en fredagslunch på Kommendören – ett favoritställe. Deras oktober meny är to die for!

W: Vårt tjusiga sällskap – mammis och hennes kompis Pia! Vi pratade framtid, vad man vill och ”karlar”. 😉

W: Vi båda tog deras kyckling, så himla gott. Åt tills vi blev mätta och sedan gick det ner lite mer tills tallriken var tom. Mums…

Vendela: Sedan blev det en runda på stan, kikade såklart in på Zara. Hittade denna gröna dröm – en långklänning i så skönt tyg. Men när jag provade den fick jag inse att jag och mina 157 cm inte passar i denna sorts klänningar (enligt mig), kände mig så liten haha…

W: Efter lite shopping kände vi oss sugna på något läskande, det fick bli en juice från Naked Juice Bar! Vi älskar deras juicer och smoothies, favoriterna är Pineapple Paradise och Lemon Fizz.

Vendela: Timmarna gick och vi åkte hem, så blev det kväll. Dags att fixa middag!

W: Och sen stod maten på bordet! (Eller vi hade ju faktiskt fixat så att den hamnade där ;-)) Det blev lite allt möjligt; hummus, sparris, tryffelsalami, bruschetta, majs, oliver, avokadosallad etc… Så himla gott!

Vendela: Och mina två fina killar på samma bild, tycker om de båda, så mycket<3

Vanessa: Mitt hjärta kom hem till oss precis före middagen<3 Vi myste en massa, vilket nog syns… Ser ni förresten hur liten jag är jämfört med honom? 😉 Efter detta blev det några matcher rundpingis innan vi somnade.

Vendela: Och så blev det lördag. Jag och Oskar ställde klockan för att tillsammans börja morgonen med yoga, så himla skönt – jag som alltid är så frusen bara njuter av att vara där inne i värmen. När vi kom hem blev det en dusch och sedan skämdes jag bort med frukost<3

Vendela: ”Cashew grejen” som vi kallar det, med hallon och raw nutella. Vill äta detta till frukost VARJE dag.

Vanessa: Vi unnade oss en sovmorgon och sedan blev det film i sängen innan frukost! Bridesmaides valde jag, alltså typ min favoritfilm of all times?! Så sjukt rolig (och sjuk haha), om ni inte sett den – gör det! 😉

Vendela: Sedan gjorde jag mig i ordning. Satte på mig mina nya favoritjeans och en gosig fuskpäls från Zara, kände mig som en mjuk nallebjörn. Då var jag redo för…

Vendela: …en dag på Ikea, eller nja någon timme i alla fall. Vi skulle hitta lite grejer till Oskars lägenhet och jag fick agera smakråd.

Vendela: Efter att ha gått igenom Ikea, gått till slutet och sedan kommit på något vi behövde som låg i början, gått fram och tillbaka så hämtade vi ut grejer från plocka själv lagret. Vuxenpoäng att åka till Ikea, heja oss.

Vanessa: Jag och min Piero åkte in till stan för en myskväll. Att hålla i handen är verkligen underskattat<3

Vanessa: Vi gick runt i affärer  och jag ville hitta en polotröja till honom. 😉 Tycker det kan vara så snyggt och jag älskar ju polotröjor jag själv. Efter detta hade Piero klipptid och sedan gick vi till…

Vanessa: … Louis Vuitton där han skulle köpa en ny plånbok. Alltså man kan ju inte låta bli att bara sukta efter precis allt när man går in i denna butik?

Vendela: Efter att ha lämnat av alla grejer hemma hos honom, åkte vi hem till mig för att hämta upp mamma och pappa+mammas moster och hennes man. Vi åkte till en restaurang för mysig middag! Jag tog gös, vilket var så himla gott. 🙂 Efter detta rullade vi hemåt, med en matkoma som inte var av denna värld. Både jag och Oskar somnade i soffan framför en film<3

Vanessa: Vi hade självklart också en väldigt mysig middag – på Ramblas i Hornstull! En av mina favoritrestauranger. Där beställde vi in…

Vanessa: … en massa olika tapas! Nästan de godaste oliverna jag har smakat, friterad potatis med aioli, sparris, pimentos de padrón, pan con tomate och min favorit där: chiligrytan. Sedan blev det också efterrätt såklart, jag tog deras superdrömmiga chokladfondant.

Vanessa: Efter vår dundermiddag kände vi oss på humör för bio. Vi valde Blade Runner, vilket inte var min typ av film… Den var nästan tre timmar lång och väldigt mörk så jag somnade nog nästintill en timme i mitten av filmen haha. Inte en film som jag skulle tipsa om, men det var i vilket fall som helst väldigt mysigt med bio! Dock önskar jag fler bra biofilmer i höst och vinter.

Vendela: Och så blev det söndag. Vilket börjades med avocado toasts, smoothie och scrambled eggs till frukost. Efter detta var vi redo för…

Vendela: Tennismatch uppe på planen. Jag och mamma mot Viggo och Oskar. Det slutade 5-4, vilka som vann får ni klura ut själva. 😉

Vanessa: Jag vaknade själv på söndagsmorgonen och gjorde mig redo för 90 minuters yoga. Kände mig väldigt seg först på morgonen, men ett yoga pass är alltid så skönt att starta dagen med. Efter detta var jag helt slut!

Vendela: Efter tennismatch, bad och dusch la vi oss i soffan framför Bachelor. Vet inte varför jag kollar detta program, tycker det är ganska skrattretande…

W: Någon var väldigt taggad på mat…

W: Vilket vi också var, blev sötpotatis och chicken madeira till söndagsmiddag innan vi la oss i sängen framför en film. En väldigt mysig helg<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..