W – YOUTUBE

Tre olika videos från vår Youtube kanal! Glöm inte att prenumerera på oss: MADEBYW

God morgon hjärtan! Visst är det dags för oss att börja uppdatera Youtube igen? Vi har tänkt göra det under resan då vi kommer att ha ton av roliga grejer att filma… Nu har vi dock en fråga till er! Vad skulle ni vilja se på vår kanal? Vloggar? What we eat in a day? Challenges? Hauls? Boyfriend tag? Bekännelser? Tutorials? Kommentera, vi är så taggade på att börja med Youtube igen. Vi tänkte göra minst en vlogg från varje ställe, men gärna något annan typ av video också och då vill vi veta vad ni vill se<3 Puss

  1. Hej! Håller med tidigare inlägg.
    Vet inte hur länge det är tills ni åker, men om ni hinner vore det roligt med en videouppdatering på hur ert hus ser ut nu efter de ändringar som gjorts. 🙂 och på resan så vore det roligt med någon video som innehåller längre material , inte bara massa ihopklippta korta händelser.. hoppas ni förstår vad jag menar. Det kan vara varierande från gång till gång kanske och kanske passande under resans gång 🙂

  2. Vore så kul att ni vloggade nu när ni snart ska åka utomlands och att ni liksom berättar vad ni ska göra osv istället bara filma och ha musik i bakgrunden. Sen ett litet tips är att ni köper en ”vloggkamera”. När man filmar in med en gopro så blir ljudet väldigt dåligt :/ Kan tips er om Sony kompakt systemkamera! Kram.

  3. Det skulle vart super kul om ni var mer aktiva på youtube, har saknat era videos! Bra förslag på videos är de som andra komenterat redan + kanske videos om er? Typ mer om er som personer, om ert liv både negativa å positiva saker och kanske era vänner/familj som berättar om er hur ni är olika å lika osv. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..