W – MADINAT

 MADINAT

Godmorgon fina ni! Vi ska snart ta oss upp ur sängen för att göra oss i ordning för en dag i Abu Dhabi. Vi har hyrt en chaufför hela dagen som ska ta oss runt till massa olika ställen, kommer bli super!

Ovan har ni några bilder från Madinat – en så mysig och fin marknad här i Dubai. Det finns även restauranger i området och så utsikten mot Burj al Arab. Man kan fynda kryddor, kashmir sjalar, fina smycken, porslin… Sådana där tallrikar med blått mönster skulle vi så gärna vilja köpa ett par stycken och lägga i väskan för att ta hem, men att bära runt på porslin i 3 månader är knappast en bra idé… Det blev några smycken som fick följa med istället! 🙂

Good morning everyone! We will soon get ready for a day in Abu Dhabi. We have rented a chauffeur the whole day and he will take us around to many different places. 

Above are some pictures from Madinat, a marketplace here in Dubai. There is also restaurants in the area and the spectacular view of Burj al Arab. You can buy spices, cashmere scarves, nice jewelry, china… A must do when in Dubai! 🙂

  1. Hej!
    En fråga hur tänker ni runt ”ta seden dit man kommer” med tanke på att ni går med bara axlar i ett land där man som turist bör täcka axlar när man inte rör sig på sitt hotellområde samt inte bärs för uringat och liknande? Blev bara nyfiken då ni känns pålästa och det lätt uppfattas som kränkande mot lokalbefolkningen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..