W – VILLA TOUR, BALI

MADEBYW @ YOUTUBE

Här har ni en helt ny video, vi visar runt er i vår villa som vi bor i här på Bali och samtidigt så berättar vi lite saker om oss som vi inte tror att ni vet (än!). Hoppas ni gillar den! I så fall måste ni prenumerera på vår kanal om ni inte redan gör det, vi heter madebyw på youtube. Imorgon ska vi försöka få till en vlogg, samt en unwrapping video är på gång. Missa inte! 😀

Idag btw har vi hunnit med en hel del ändå. En mysig frukost, ett svettigt gympass, lunch på Earth Café (vi bara betar av så många raw food ställen som vi hinner med här på Bali!), strosat på stan, spelat in video, ett yoga pass och middag på Mexicola. Det sistnämnda var en galen mexikansk restaurang som efter middagen förvandlades till ett party där alla dansade på borden…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..