W – ROADTRIP VLOG

FOLLOW US AROUND !

Här kommer äntligeen vloggen från vår roadtrip på Kangaroo Island! Har inte haft tillräckligt bra wifi förrän nu för att kunna ladda upp på Youtube, men nu så! I videon får ni följa oss under en hel dag då vi besöker och tipsar om en massa olika ställen här i Australien, så klicka play. Vi visar även runt i husbilen… Hoppas ni gillar och gör ni det så måste ni prenumerera på madebyw på Youtube, det gör oss ännu mer peppade till att göra fler videos. Ljudet i denna video är lite knasigt ibland då det blåste ganska mycket den här dagen, så då vet ni det. 🙂 Nu är det godnatt för oss – första kvällen här i Melbourne börjar gå mot sitt slut och nu faller ögonen igen vilken sekund som helst. Hoppas ni gillar videon, puss!<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..