W – MELBOURNE

MADEBYW @ YOUTUBE

Äntligen är den uppe, just nu är vi ute och åker lite mitt ute i ingenstans så att ladda upp en video tog närmre 2h, men nu så. 🙂 I denna får ni följa oss genom en dag i Melbourne, vi berättar även några saker vi tror att ni inte vet om oss! Hoppas ni gillar den, den blev ganska lång denna gång men vi har ju fått önskemål från er att vi ska prata lite mer i våra videos – så i denna snackar vi verkligen. 😉 Glöm inte att prenumerera på madebyw på Youtube!

I detta inlägg vill vi även uppmärksamma det hemska dådet som hände igår i Melbourne. Vi åkte därifrån 2 timmar innan, men vi hade både bott i närheten och gått på den gatan varje dag där dådet skedde. Det är otroligt hemskt att oskyldiga människor mister sina liv och här i Australien är all väldigt chockade, för något liknande har aldrig hänt innan. Vi tänker på alla drabbade och särskilt de som mist någon nära<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..