W – BACK IN NZ.

WANAKA TREE, WANAKA.

Fina ni! Förlåt för vår sega uppdatering, vi reste hela dagen igår och landade i Auckland sent på kvällen. Vi åkte direkt till hotellet, beställde room service och slocknade sedan som två bebisar på kudden. Flygresan gick väldigt bra och vi fick bevittna en otrolig solnedgång, såg ut som att molnen brann…

Inte hunnit ta så många nya bilder än, så ni får några bortglömda från när vi besökte Wanaka trädet under våra dagar i Wanaka för några veckor sedan. Det var en ganska grå kväll så vi piffade till bilderna litegrann i Photoshop, blev ett väldigt fint resultat! 🙂 Detta är då världens mest fotograferade träd, ganska rolig fact att folk kan åka över hela världen för att fota detta träd? Det var väldigt fint och harmoniskt i alla fall, trädet som sträckte sig mot himlen, den stilla sjön och de vackra bergen i bakgrunden.

Nu är det dags för en sen lunch här borta, vi hörs lite senare med updates från dagen!<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..