W – AUCKLAND VLOG !

AUCKLAND VLOG !

Vi vloggade under vår dag här i Auckland igår! Vet att ni gillar vloggar så vi passade på. 🙂 Vi myser runt här i Auckland, äter brunch, shoppar, fixar manikyr osv osv… Vi svarar även på era senaste frågor, bland annat vilka appar vi använder till våra Instagram bilder, fått den frågan flera gånger på både Youtube, bloggen och Instagram. Låter det kul så klicka play! Glöm inte att prenumerera på madebyw på Youtube, vi blir så peppade att göra fler videos när ni bara blir fler och fler. 🙂

Nu: dags att packa ihop det sista. Snart dags att åka till flygplatsen för att boarda planet till Singapore!<3

Video in Swedish, don’t forget to subscribe on our channel madebyw on Youtube!<3

  1. Hej tjejer!! Funderar på att köpa mig en LV speedy 25. Undrar mest om det är en väska ni rekommenderar och som man får mycket användning för?
    Kramar 🙂

    1. Vi har en speedy 30 och vi har använt den väldigt mycket. Den är både rymlig och fin! Så vi tycker absolut att det är en väska man får användning av. 🙂 Kramis!

  2. Hej! Ni reser ju väldigt mycket och det ser helt fantastiskt ut. Ni säger ju ofta att resa är det bästa ni vet för att världen är så vacker osv. Men hur ser ni på att ju mer ni reser desto mer förstörs världen? Tycker ni inte att ni har ett ansvar vad gäller klimatförändringarna?

    1. Absolut har vi alla ett ansvar, men vi anser att man själv inte kan göra allt. Vi vill njuta av livet och vår största passion är resor. Vi försöker göra vårt bästa och avstår från kött med tanke på att köttindustrin är en av de största orsakerna till klimatförändring.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..