VENDELA – TODAY’S CRAVING

INSTAGRAM INSPO: @ANDREAHEGARD

Är det något konto jag tycker är lite extra inspirerande på Instagram så är det helt klart Andrea Hegards. Hennes stil är så fashion, utstickande och så så fin. Om det skulle vara möjligt hade jag velat kopiera av varenda outfit hon bär. 😉 Fastnade lite extra för setet hon bar på bilden ovan, hur snyggt är det inte? Är ju inte lite sugen på att klicka hem det. Intalar mig själv varje dag att jag verkligen inte behöver mer kläder, men så råkar jag få syn på något fint och det blir svårt att stå emot, någon som känner igen sig? 😉 Får se om jag kanske ”unnar” mig det att ha med i resväskan inför nästa resa. Stay tuned för mer info om det…<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..