Ysabel


Igår hade jag en av de bättre restaurangupplevelserna i livet på ett ställe i West Hollywood som heter Ysabel. Jag letade runt på Pinterest och hittade lyckligtvis den här restaurangen som jag fastnade för. ”Perfekt för vår midsommarmiddag”, tänkte jag. 😉 Här ovan ser ni lite av själva lokalen!

Vi fick bord precis vid ett upplyst träd, väldigt romantiskt och fint var det! Det var ju trots allt midsommar så vi skålade med Prosecco.

Och maten då? WOW alltså, allt var supergott. Vi blev rekommenderade att ta in fem rätter totalt för bästa mängd mat, det var dock alldeles för mycket. Så det som blev över blev en väldigt god lunch idag istället!

Vi beställde i varje fall in flatbread med tapenade, tryffelpommes, burrata, en tryffelpasta och en tomat- och vodkapasta. Tryffelpastan var dubbelt så dyr som allt annat på menyn och den minst imponerande rätten, den var ganska plain och rekommenderas inte av mig. Den var absolut god (när är en tryffelpasta äcklig liksom), men helt enkelt inte värd pengarna. Deras flatbread med tapenade och vodkapastan skulle jag däremot verkligen rekommendera, likaså deras tryffelpommes!

Vill ni äta en finare middag i West Hollywood är Ysabel ett måste, jag rekommenderar det till alla. Härlig miljö, väldigt bra musik, god mat och bra service!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..