3 somriga måltider

Åååh, vad jag saknar att laga mat, planera måltider och skriva ihop roliga inlägg till er! Veckorna i USA bjöd inte på mycket innovativ, hemlagad mat och nu börjar det verkligen klia i fingrarna. Så länge får jag bjussa på ett ihopplock av äldre recept, den här gången valde jag ut maträtter jag upplever som somriga. Hoppas ni hittar något gott att testa i sommarvärmen!

UGNSBAKAD BLOMKÅL MED CHIMICHURRI – Den här rätten tillagade jag i ugn, men jag tror verkligen den bli riktigt, riktigt god på grillen också. Blomkålen blir sötstark och lite knaprig på utsidan, SÅ gott. Servera som förrätt eller tillsammans med något annat som huvudrätt.

Recept: http://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/04/25/veckans-recept-ugnsbakad-blomkal-med-chimichurri/

HEMMAGJORDA VEGOBURGARE – Med Anamma’s formbara färs kan du göra underverk på grillen. Dessa hemmagjorda burgare jag gjorde i slutet av maj blev riktigt bra! Det blir dessutom inte somrigare än att slänga på en burgare på grillen!

Recept: http://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/05/12/hemmagjorda-vegoburgare/

FÄRGGLAD BOWL – Den här skålen med härligheter går att servera som den är eller tillsammans med halloumi, någon vegobiff eller liknande. Den innehåller olika slags betor, spenat, mango, rostade kikärtor och massa annat gott. Toppa med din favoritdressing!

Recept: http://blogg.veckorevyn.com/mathildalundqvist/2018/02/02/fargglad-lunchbowl/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..