Första inlägget

 

Hej allihopa och välkomna till min blogg! I och med min och Andreas podcast som vi ska börja spela in en gång i veckan kände jag att det var lämpligt för mig att också starta en blogg, på så sätt kan ni lyssnare få en tydligare bild av vem jag är. Jag kan ju börja med att presentera mig själv; jag heter Mathilda Lundqvist och går andra året på Kunskapsgymnasiet i Globen med inriktning ekonomi. Utanför skolan gillar jag att träna, att umgås med pojkvän, vänner och familj och jag extrajobbar även på McDonalds i Solna där ni hittar mig 1-2 gånger/veckan. 

 

I denna blogg kommer ni få följa mig i min vardag, men den kommer vara inriktad på mitt för tillfället största intresse, nämligen naglar. Majoriteten av min lediga till går åt till att måla olika designs på naglar, antingen på naturliga eller på sådana jag bygger i gelé. Jag kommer publicera bilder på resultat, ge tips och mycket mer! 🙂 Hoppas ni gillar det ni ser och fortsätter läsa min blogg!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..