Blog Challenge – 15 days

Såhär i början tänkte jag att det kan vara kul för er att lära känna mig lite bättre, men det är ju svårt att sammanfatta allt i ett enda, jättelångt inlägg. Därför så tänkte jag ha en 15 dagar lång ”blog challenge” som börjar idag! Här är punkterna jag tänkt besvara i respektive inlägg, men är det något ni tycker att jag glömt att ta upp är det bara att säga till.

 

1. 15 fakta om mig

2. Mitt förhållande

3. Bloggar jag läser dagligen

4. Mina rädslor

5. Vad som finns i min väska

6. Mitt drömresemål

7. Någon jag ser upp till

8. 5 saker/produkter jag inte skulle klara mig utan

9. Höjdpunkter i mitt liv

10. Vad jag vill arbeta med i framtiden

11. Mitt favoritplagg

12. Mina sovrum

13. 5 låtar jag aldrig tröttnar på

14. Min bästavän

15. Det här får mig att gråta/skratta

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..