Soap & co

Under höstlovet var jag i London med min familj och när vi var på väg till Victoria’s Secret under första dagen så blev vi haffade av en kille som jobbade i en tvålbutik som heter Soap & co. Produkterna där var gjorda på ingredienser från Döda Havet som ligger någonstans bortåt Israel om jag förstått det hela rätt. I vilket fall som helst så är dessa produkter så sjukt bra och jag är verkligen jätteimponerad! Därför tänkte jag visa bild på produkterna vi köpte, samt beskriva lite kort vad de gör. 

 

Det första vi köpte var denna Mineral Peeling Gel. Man ska egentligen använda den i ansiktet, men såhär på bild är det lättare att visa på handleden och det var även där vi fick testa den i butiken. Man trycker helt enkelt ut lite peeling och började massera in den i cirkelrörelser. Efter bara några sekunder börjar massor av död hud lossna och efter ca 8 sekunder ser det ut som på tredje bilden. Helt sjukt. Ni kan ju bara ana hur resultatet blir i ansiktet där huden är mycket tjockare än på handleden; man känner sig som en helt ny person efter!

 

 

Vi köpte även detta badsalt som man masserar in fötter, händer, armar, ben eller annan kroppsdel i. Det är med andra ord också en slags peeling, fast denna går att använda på hela kroppen. Känslan efter är helt sagolik alltså, haha, man blir len som en bebis! Dock får man inte använda varken detta salt eller ansiktspeelingen ovan oftare än en gång i veckan, förmodligen för att den just tar bort så himla mycket död hud åt gången.

 

Adressen till den Soap & co jag var på är Queensway, London W2 4YN och närmsta tunnelbane-station heter Bayswater!
Ni hittar deras hemsida HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..