Day #9, 5 saker jag inte kan leva utan

1. Min hårolja från Orofluido. Har bara använt just denna olja så vet inte om någon annan är mycket bättre egentligen, men denna funkar i varje fall väldigt bra för mig. Jag har ganska frissigt och torrt hår naturligt, men genom att ta i lite av den här i topparna och längderna (inte i hårbotten) när håret är fuktigt så försvinner allt torrhet. 

 

2. Mitt finnmedel som heter ”No Spot Gel”. Har inte så mycket finnar, men när jag väl har någon/några så använder jag alltid detta medel. Det kommer från märket Oriflame som inte är så jättekänt, men min pappas sambos familj jobbar där så vi brukar få hem lite grejer. För några år sedan var det världens trafik kring denna bland mina kompisar och jag gav bort flera stycken, haha. Ett riktigt tips i alla fall, det är jättebra!

 

3. Instagram, sad but true. Kollar sällan något annat än Instagram på telefonen och hatar när jag inte har tillgång till det!

 

4. Nagellack. Kanske inte en chock, haha. På bilden har jag fotat några av mina Essie-lack som jag för i övrigt älskar. I varje fall, nagellacken är typ mina kompisar och mitt enda fritidsintresse!

 

5. Min almanacka. Är som jag tidigare nämnt lite av ett kontroll-freak och tycker det känns jätteskönt att ha saker nedskrivna så jag slipper ha dem i huvudet. Skriver ner i princip allt; vad jag ska blogga om, vilka skolböcker jag ska ta med hem, när jag ska göra gelénaglar och på vem o.s.v.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..