Don\’t hate me

Jag och Darin (!!) i lördagskväll efter showen!

Hej på er, och förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen. Sen hoppas jag att ni förstår att denna blogg aldrig kommer vara något jag prioriterar före skolan, och just nu så är det extremt mycket som måste bli klart, tyvärr. 🙁 

I lördags jobbade jag ju som sagt på Globen och fick som ni ser på bilen ovan ta kort med Darin, yeey! Eller fick och fick, väntade utanför hans loge, hehehe, men är man tjej som är man! Jag och Mattias kom i varje fall hem till mig runt kvart i elva tiden och vi gick och la oss ganska direkt, vi var hur trötta som helst! På söndagen jobbade jag hela dagen och det var hur lugnt som helst vilket var skönt. Verkar inte som så särskilt många är pigga på McDonalds på andra advent. 😉 

 

Idag har det ju då varit skola igen vilket var lite småsegt. Däremot så fick jag och Andrea lyssna på podden idag vilket definitivt gjorde hela dagen lite bättre! Tror det kommer bli bra faktiskt och jag längtar tills den sänds (även fast det kändes jättekonstigt att höra sig själv inspelad på det sättet). Efter en hyffsat kort skoldag har jag i varje fall bara varit hemma och pluggat pluggat pluggat och det ska jag fortsätta med fram tills Paradise Hotel klockan 22. Någonstans ska jag klämma in lite pepparkaksbak också, mamma har fetaste degen liggandes i kylen! Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..