Q & A

Av: Annie
Har du fuskat på prov någon gång?
Svar: Ja, det har jag tyvärr. Men vissa lärare ber ju om det, t.ex. de som inte ens är i rummet under prov osv. På samma sätt som att lärarna då inte tar saken seriöst känns det onödigt och konstigt att vi elever ska det. Lite konstig logik kanske, men svaret på din fråga är i alla fall ja! :/

Av: Maja Linder
Jag tycker att din challenge har varit jätterolig 😀 Är det ok om jag också gör en? Jag kommer nog ändra lite men jag lovar att länka dig 🙂 Så, är det ok? btw jättebra blogg!
Svar: Jamen självklart får du det, KÖR! 😀 Tack så jättemycket! 

 

 

Av: Hannah 🙂
Hej Mathilda! Var kan man köpa finnmedlet? (nr 2) skulle bli glad för svar, för behöver verkligen ett! kram, bloggläsare
Svar: Hej! Det kommer från ett företag som heter Oriflame som bl.a. har en butik på Mäster Samueelsgatan 56. Dock vet jag inte ifall finnmedlet finns i butiken, men det är ju verkligen värt ett försök!

 

 

Av: Maria
Väldigt oproffisionellt att skriva ut vem som åker ut från Paradise Hotel då det inte är säkert att alla dina läsare helst hunnit se på avsnittet. Detta är något jag aldrig stött på, bara här. Det räcker att skriva ”mina favorit åkte ut”. Väldigt amatörmässigt gjort. 
Svar: I see your point, men samtidigt så har jag ju inte riktigt spoilat något. Programmet hade ju sänts på TV och då måste jag väl anta att det är okej att berätta vem som åkte ut, eller i alla fall nämna det? Det var ju inte så att jag gick ut med vilka som vann eller pratade om ett program som skulle sändas flera veckor senare. Jaja, jag förstår hur som helst hur du menar, men att det var amatörmässigt och oprofessionellt tycker jag var lite att ta i… 

 

 

Av: Kajsa
Fina du, skulle du kunna göra ett inlägg eller bara svara på denna kommentar om vart du beställer dina nagelgrejer? Önskar mig ett startkit för att göra bra gelenaglar! Är det något mer som man måste köpa som inte finns i startkitet om du köpte det? Kram! 🙂
Svar: Självklart kan jag det! Jag har beställt mina saker från Naio UK och Nagelgiganten och startkitet jag köpte hette Ultimate Professional Gel Nails Kit eller något i den stilen och kom från Naio UK, men det säljs tyvärr inte längre. Vad som i alla fall är viktigt att köpa är en UV-lampa, bas-gelé, bonding-gelé (används vid applicering av glitter), sculpting-gelé (används till själva byggandet) och en top-gelé. Utöver detta behövs bra gelépenslar, filar med olika strävhet eller vad man säger och en gel-remover som man tillsammans med en bomullsrondell använder för att ta bort överflödig gelé efter den har varit i lampan. Jag har även en nagelbandsolja, samt en nagelbandspusher som jag använder. 

 

Av: Forni
Darin brukar vara på vårt kontor ibland så om du är här fler gånger kanske du stöter in i honom 🙂
Svar: Jaså, det säger du! Kommer gärna tillbaka 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..