Sjuker

Hellooo! Long time no see, right? ;) Anledningen till min uteblivna uppdatering har till stor del att göra med att jag har gått och blivit sjuk, inte riktigt lägligt såhär innan nyår. Har inte mått lika dåligt på år som jag mådde igår kväll, verkligen jättejobbigt!


Gårdagen spenderades i stan med min 11-åriga kusin. Vi åt lunch på McDonalds (vad annars, haha), gick i affärer, gick och såg Sunes Bilsemester på bio, handlade pyssel på Panduro osv. Vi åkte sedan hem till dem för middag, målning av ansiktsmasker och filmtittande. Så himla tråkigt bara att jag mådde så dåligt, blev ju lite av en stämningsdödare. 🙁

Idag så har jag iinte gjort så mycket mer än att jobbat på att bli frisk. Sjukanmälde mig till mitt jobbpass idag vilket var tur, men har ett ganska kort pass imorgon och till det ska jag vara frisk! Därför ska kvällen bli lugn och spenderas med Mattias som för några timmar sedan kom hit med B&J!
Hörs senare ikväll, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..