Årsresumé av 2013

Hur har året 2013 varit för dig? – Allt som allt så har det varit ett bra år. Jag har åstadkommit en hel del att känna mig stolt över och reducerat antalet saker att skämmas över jämfört med tidigare år. Jag har dock känt mig mycket mer stressad än tidigare år, något som ska förbättras under 2014!

Bättre än förra året? – Definitivt!

Har du hittat en ny låt som du älskar? – Väldigt många. Hela Ulriks platta Rooftop ligger mig varmt om hjärtat.. Kan nog inte välja en enda låt tror jag!

Har du kysst en främling? – Skulle vara Andrea isåfall, inte för att hon i och för sig är en främling hehe.. Nu när jag tänker efter vet jag inte ens om vi har det.. :S 

Hur har din kärlek varit 2013? – Stabil, liksom flera tidigare år!

Har du varit kär? – Jaaa! 

Har du haft ett hemligt förhållande? – Det ryktas ju om att jag och Andrea har fått till det ett par gånger, men vad vet jag 😉 

Har någon i din släkt avlidit? – Ja, ett dödsfall har jag haft. Väldigt väldigt tråkigt, men är ändp glad för att det inte har varit fler!

Har du gjort någonting du ångrar? – Ja, på sätt och vis så ångrar jag ju att jag gick ner i vikt. Jag skäms nästan för att jag föll så hårt för grupptrycket och visade mig svag på det sättet,

Har du skämt ut dig? – Jag kan inte komma på någon riktigt pinsam grej, men självklart har jag skämts lite här och där under året.

Har du ljugit för en vän? – Ja, när jag och Anton i hemlighet planerade Andreas födelsedagsbrunch så drog jag nog en viting här och där, haha!

Har någon varit elak mot dig i skolan? – Nej, det skulle jag inte säga. Vi hade ett litet missförstånd i klassen vilket gav mig och Andrea mer skit än vad som egentligen var nödvändigt, men det löste sig snabbt! 

Vilket är ditt största framsteg i skolan i år? – Måste nog säga naturvetenskapen. Har alltid varit uuusel på det men nu går det helt plötsligt väldigt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle!

Har du träffat nya vänner? – Hemskt kanske, men nej, typ inte. Inga som jag verkligen räknar som vänner, nej. Jag har kommit närmare många, t.ex. Andrea m.fl., men alla dem kände jag ju även innan vi gick in i 2013. 

Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Ja, det skulle jag faktiskt säga att jag har. Även fast man kanske inte hörs dagligen eller ens varje vecka så är det ju en typ av trygghet att veta att en person fortfarande tänker – och bryr sig om en. 🙂 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..