Dot-nails

Hej mannar! Jag sitter just nu och tittar på Geordie Shore och har precis slängt ihop en snabb dot-design. Den ser inte ut som på bilderna, men jag tycker de är bra exempel på hur mycket snyggt, men ändå enkelt man kan göra med ett dotting-tool. Jag har sagt det tidigare, men jag säger det igen; köp ett dotting-tool!! 

Idag efter skolan så spelade jag och Andrea in avsnitt #5 på vår podd som släpps på tisdag och kommer handla om hur det är att vara skilsmässobarn… tror den blev bra faktiskt! Efter det åkte vi till stan för jag skulle handla lite bakgrejer till på söndag, men det tog så sjukt lång tid för servicen var usel och inga varor var prismärkta. Det passade sig inte för två tjejer med lågt blodsocker, haha! Efter det åkte jag hem och pluugadepluggadepluggade. Har en väldigt stor deadline imorgon och trots att jag känner mig klar och nöjd så är jag nervös för att lämna in det; jag vet ju liksom att det kan vara avgörande för mitt betyg. Nu ska jag i varje fall gå och lägga mig strax, jag ska bara låta mina naglar torka i några minuter till. Sov så sött mina kära bloggläsare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..