Nya naglar – Du behöver:

Ny vecka betyder nya naglar! Liksom alltid så kommer step-by-step i ett eget inlägg för att det inte ska bli alltför långt. Medans jag fixar det kan ju ni se till att fixa fram allt som ni behöver nedan.. ;) 

DU BEHÖVER: 

1. Ett sequin-grip nagellack. Jag fick detta i julklapp och det agerar helt enkelt som ett bättre lim än vanligt lack när man ska få fast glitter på nageln. Av erfarenhet vet jag dock att vanligt, genomskinligt nagellack också fungerar. I alla fall så sälja märket Ciaté på Åhlens så där kan ni nog hitta detta lack!
2. Baslack.
3. Ett vitt lack. Jag använder mitt favvo från OPI som heter Alpine Snow. 
4. Nailart-lack. Min vapendragare, min högra arm, haha. Vad skulle jag göra utan denna kreation?!
5. Silvriga rhinestones. Jag har en förpackning med flera olika storlekar och använder den minsta och den näst minsta storleken till denna design. 
6. Ett mörkt glitter. Mitt skiftar i svart, grått och mörklila och är väldigt fint. Jag köpte det på Primark i London i ett nagelkit. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..