Lambi/Platanias

 

Efter mycket funderingar och velanden fram och tillbaka så har jag och Mattias nog kommit fram till att vi vill åka till orten Lambi på Kos nu till sommaren. Det är ännu osäkert huruvida vi kommer kunna åka med Andrea och Anton för det är så himla mycket som måste klaffa, men blir det inte någon parsemester i år så kommer det ju alltid fler år!

Hursomhelst, vad jag helt enkelt är lite nyfiken på är om någon av Er har varit i Lambi och vet något om området. Vi är inte ute efter så mycket party och vill vi dra ut någon kväll så ligger ju Kos Stad bara några kilometer bort, utan vi vill snarare ha det lugnt och inte för barnsligt. Utöver Lambi så funderar vi även på Platanias på Kreta, så vet ni något om den orten så är även de tipset varmt välkomna! 🙂 Kram! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..