Visste ni att…

Jag sover med en gigantisk Nemo? Han är ca 130 centimeter lång, jättefluffig och min älskade sovpartner när inte Mattias är med! Som jag nämnt tidigare i bloggen så är jag ett riktigt Disney-fan och just filmen Hitta Nemo ligger mig nog varmast om hjärtat. Till er som undrar så finns inte denna skönhet att köpa (tyvärr, alla borde ha en sån här i sängen!!) utan jag fick den av pappa då han jobbade på Disney under större delen av min uppväxt.

 

 

 

Medans andra suktar efter dyra väskor och skor så är detta materiell lycka för mig. Att skeda honom är ju som att skeda en riktig person, så för mig som är lite mörkrädd och ogillar att sova själv så är han utomordentligt bra! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..