Ulrik, my dear

Hej Mathilda! För det första: Jag älskar din blogg! 
Jag har förstått att du gillar Ulrik. Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du berättar lite om när du började gilla honom, varför och vilken favoritlåt du har?
Det skulle vara jätteroligt att veta då jag också gillar honom och hans musik.
Kram

 

Först och främst, tack så jättemycket för att du gillar min blogg, blir alltid lika glad över att höra det!

Historien kring hur jag började gillar Ulrik är faktiskt lite lustig, det var nämligen inte så att jag började gilla honom för hans musik, utan för att han var så lik en kille jag hade en crush på då. Året var 2009, jag gick i sjuan och Ulrik ställde upp i Lilla Melodifestivalen med låten ”En vanlig dag”. Jag satt och kollade på videon på hans framträdande och pausade den stup i kvarten för att fånga de ögonblicken har var som mest lik den här killen, detta gjorde jag i veckors tid, haha. Efter ett tag kom jag på mig själv med att kunna låten utantill och det var väl där det hela började. Med tiden har min beundran till Ulrik förändrats lite för nuförtiden tycker jag bara helt enkelt att han är topp två bästa sångare jag någonsin hört. Den enda som jag mäta sig med Ulrik är enligt mig Shane Filan som var en av huvudsångarna i Westlife. Nog för att jag tycker han ser bra ut (heheh), men han är just nu den enda artisten vars låtar jag bara kan stänga ögonen till och bara njuta av. Många artister lyssnar jag på i perioder, men Ulrik lyssnar jag alltid på. Kan med 95% säkerhet säga att det inte går en dag utan att jag lyssnar på Ulrik. Helt enkelt min största idol.

 

När det kommer till låtar så är valet väldigt svårt. Jag älskar hans senaste mello-bidrag ”Tell the world I’m here” för att den var så oväntad, jag älskar hans cover på Jonas Gardells låt ”Du är inte ensam” för att det är så himlans vacker, men min absoluta favoritlåt med Ulrik är nog ”Crash Test Dummy” som kommer från hans senaste platta Rooftop. För kanske två år sedan så släppte Ulrik en dokumentär som heter Big in Japan där man bl.a. får följa honom när han spelar in delar av just denna platta. Jag kommer ihåg så tydligt att de började skriva refrängen till Crash Test Dummy och att jag ba doooog. Shit vad bra den var. Så när plattan äntligen släpptes var det den första låten jag letade upp och sedan den dagen har jag vandrat på rosa moln! 😉

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..