Visste ni att…

  

 

Jag har ett väldigt unikt födelsemärke på vänster tinning? Dum fråga för nej, det visste ni förmodligen inte, haha! 😉 Här är det i alla fall. Vet inte vad jag tycker om det… Har ju liksom blivit en del av mig nu och det är ju en praktisk identifieringshjälp ifall jag någon gång kommer bort, men egentligen är det ju lite småkonstigt. Vad det ser ut som kan varken jag eller min omgivning bestämma sig för verkar det som; det har kallats för en fisk, en åtta, ett S, en krok osv osv. När jag var liten så var det någon som sa att hon/han tyckte det såg ut som ett oändlighetstecken (d.v.s typ en åtta) så i drygt ett år gick jag omkring och trodde att jag var odödlig och skulle leva förevigt, haha! Ovan ser ni i alla fall två bilder på skapelsen! Vad tycker ni det ser ut som? 😉 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..