Naglar från förra veckan!

Tyvärr ingen step-by-step på denna design, men jag har som vanligt använt mig av en nailart-pensel och mitt dotting-tool. Ni ser säkert att det är ett hjärta på ringfingret, men kollar ni noga så ser ni också att de översta prickarna på naglarna också är hjärtan! Är ju inte så jätteromantisk av mig så detta är väl det längsta jag går, haha. Nej, faktiskt inte, har en design som jag planerat att göra som jag gör enbart för Andrea… Får dock se när det blir av för har väldigt klantigt nog glömt mina nailart-penslar + mitt dotting-tool hemma hos mamma, känner mig helt naken, haha! Får åka och hämta dem imorgon! 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..