Vikten i att ha bra lack…

 

Som fattig student så är det ofta svårt att ha råd med dyra nagellack bland allt annat som måste prioriteras och tro mig, 80% av min lack är också billiga skitlack från Gina Tricot och H&M. Men jag har lärt mig ”the hard way” att bra nagellack verkligen gör jättestor skillnad. Det är ungefär som smink. Visst funkar de billiga märkena, men det håller inte lika länge och det blir inte lika snyggt. Så är det även med nagellack, simple as that.

Ett tips från min sida, i alla fall till er som sysslar med nailart, är att fortsätta köpa dessa billiga skitlack, men att prioritera basfärgerna. Med basfärger menar jag svart och vitt för det är färger som jag använder i praktiskt taget varje design. Det är helt enkelt värt att lägga ner pengar på och allra främst när det kommer till vita nagellack. Som ni säkert vet numera så använder jag mig av OPI;s Alpine Snow som är min lilla babe alltså. Dyrt – ja, men aldrig har jag stött på ett så täckande vitt nagellack. Sen måste jag medge att Depends vita inte heller är så dumt, men efter att ha använt det fyra gånger så är det helt stelnat och kladdigt som… senap i konstistensen typ. Därför vinner OPI:s alla dagar i veckan och så gör även mitt svart lack som kommer från Essie och heter Licorice.

Bara ett litet ess i rockärmen som jag tänkte hosta upp, för just lack i dessa färger är värda varenda litet öre trots sitt dyra pris. KRAM! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..