Hiss & Diss

Det här kommer säkert låta jättedrygt, men försök att förstå mig, haha. Jag tar ofta inspiration från hashtagen ”naildesign” på Instagram. Det var längesedan jag kopierade en design rakt av, det var mest i början, men Dumma mig-designen härstammar t.ex. från en design på vanliga minions (?) som jag sedan gjorde om till hjärt-minions! Ja ni fattar, där hittar jag ofta inspiration helt enkelt. Hur som helst, så består 90% av den taggen av mörka, blurriga bilder på tjejer som målat sin naglar i en färg och som dessutom inte gjort någon clean-up runt nagelbanden. Gumman, det där är inte naildesign!!! Ett dagisbarn hade kunnat komma på att man kunde måla naglarna enfärgat i ljusrosa, det är inget revolutionerande! Blir bara så irriterad, för det som man faktiskt kan hitta idéer i hamnar så himla mycket i skymundan. :(

 

 

Trevliga människor. Sedan jag började jobba på Mcdonalds så har jag fått träffa många människor som är sura och väldigt otrevliga helt utan anledning. Det räcker därför med att en kund säger ”Ha en trevlig kväll!” för att få mig helt ställd. Man blir helt; ”Wow, hen såg mig” om ni fattar vad jag menar, för kontrasten blir så himla stor. Sedan jag började jobba på Donkish så har jag därför börjat säga ”hej” till alla busschaufförer (förutsatt att de inte är jääättesena) och även försökt vara extra trevligt mot personal på t.e.x Mcdonalds osv. För jag lovar er, när man stått där i typ sju timmar så kan verkligen ett ynka litet ”hejdå” göra skillnad, haha. Så tänk på det mina kära läsare, det är väldigt enkelt men väldigt väldigt uppskattat. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..