Trysil


Lite blandade bilder från semestern. På den andra bilden från vänster på den nedre raden bilder ser ni även hur vädret var, hahah, helt sjukt ju!! Observera att den bilden togs den dagen det var som bäst väder! :O

 

Hej på er! Hoppas ni njuter av ert sportlov, det gör i alla fall jag så gott det går. Jag har ju som ni vet varit i Trysil några dagar nu under lovet och det var väldigt skönt att komma bort ett tag. Jag tycker dessutom det är väldigt roligt att åka skidor! Det enda negativa var ju bara vädret och när man åker skidor så är det ju ändå en väldigt viktig del. Det regnade aldrig som tur var, men det blåste sjukt mycket och var dessutom jävligt dimmigt. Blåsten var ju bara jobbig, men dimman gjorde det hela nästan läskigt. Man såg runt 2-3 meter framför sig, så i backen kunde man helt plötsligt behöva tvärnita för ett litet barn, ett träd, en lift, ja ni fattar. Därför är det svårt för mig att betygsätta Trysil som skidort.. Baserat på backarna, mängden snö, underlaget och ”flowet” i liftköerna så ger jag i alla fall Trysil högt betyg! Väldigt nöjd med allt detta och trots att det inte kan mäta sig med Alperna som jag åkte i förra vintern så var det väldigt bra! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..