Till bebben

Ni som lyssnade på veckans podd vet ju redan detta, men för er andra – JAG SKA FÅ ETT SYSKON!! Jag är så hiiiiimla glad för detta!!! I veckan fick vi även veta könet och den 17 augusti får jag en liten syster! <3 Bara några minuter efter beskedet kom så inhandlade jag de första klädesplaggen haha, kunde inte låta bli… 

 

 

Allt kommer från H&M och allt är i storlek 56 (1-2 månader):

Set med prickiga byxor, mimmi-mössa och mimmi-body, 129:-
Liten, jättelen kanin, 50:-
Teddydräkt (ett måste enligt mig!!), 199:- 

 

Namn på bebben har vi inte kommit på än, men vi har idéer. Har ni några favoritnamn eller tips på fina flicknamn i största allmänhet? Släng gärna iväg en kommentar i sådant fall!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..