Det är ingen vanlig dag..


 

För det är Andreas födelsedag, hurra hurra hurraa!! Och inte vilken födelsedag som helst, utan idag fyller hon 18 år och får gifta sig, ta lån, dricka alkohol och rösta i politiska val! Är så otroligt glad över att ha denna kvinna vid min sida. Vi är så lika, men ändå så olika och det tror jag gör oss två till en evergreen. Det är dessutom inte alla som har en vän så snygg att hon utan tvekan skulle kunna gå för Victoria’s Secret om hon bara fick växa 2 cm till! Önskar jag kunde rabbla massa minnen som vi upplevt när vi var mindre, men nu när det inte går får vi istället fokusera på att skapa nya, bättre minnen i vuxen (!!) ålder istället. Love you to the moon and back min kära, önskar dig allt det bästa och kladdkaka i mängder eftersom du inte äter tårta! Pussar och kramar och vi ses när jag kommer hem igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..