Denna stad alltså

Bonsoir mes amies!!! Det verkar som att mina tidsinställda inlägg inte verkar vilja komma upp, får ta mig en titt på det lilla problemet imorgon. Har tänkt göra som ett resereportage med bilder och text om varje dag här, därför vill jag inte avslöja för mycket såhär innan. Meeen, idag har vi i alla fall varit på mitt älskade Disney Land som var så mycket över förväntan. Som jag önskar att jag hunnit få chans att träffa Walt, han måste varit så otroligt engagerad och entusiastisk över allt i livet med tanke på hans filmer och parker! Bjussar i varje fall på denna bild tills vidare. Sitter och äter middag på Rainforest Café i mina nyinförskaffade, cerisrosa mimmiöron med paljetter och min snygga ansiktsmålning. Målningen är ju hur töntig som helst, jag vet, men såg det mest som en kul grej eftersom ingen ändå känner igen en här! ;) So no hate, s’il vous plait!


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..