Dagens kommentar!

”Du är så underbart fin! Duktig på naglar och även väldigt smart.
Jag lyssnar på din podd och jag älskar den, superbra och du ger så himla bra tips.
Du har gjort mig till en mycket bättre person, och du har fått mig att inse att det är viktigt att göra sitt bästa i skolan.
Kram Nathalie”

Men åh, nu blir jag ju rörd… På något sätt känns hela den här podd-grejen overklig, jag är ju inte alls van vid att höra sånt här av människor jag inte känner. Det känns på något sätt nästan komiskt att jag ska kunna göra en sådan skillnad för någon annan. Lilla jag liksom. Men jag klagar inte, det känns snarare bara skitkul! Men som sagt, väldigt ovant.

Men Nathalie, visst har du rätt; skolan ÄR viktig. Den är skitjobbig, frustrerande, ångestladdad, ofrivillig (typ i alla fall) och ansträngande, men samtidigt så sjukt viktig. Dessutom är det skitcoolt att vara bra i skolan, i alla fall enligt mig. Det coola i det hela ligger ju inte i att få beröm eller känna sig bäst, det coola ligger i valfriheten som kommer efteråt. Att veta att japp, jag har gjort så bra ifrån mig att jag nu kan välja exakt vilken utbildning jag vill och samtliga kommer vilja ha mig. Typ i alla fall. DET är power!

För i övrigt så får jag också passa på att tacka och buga för de jättefina orden, de gjorde utan tvekan min dag! Puss och kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..