3 år

Tyvärr var detta de enda bilderna jag tog, men de duger!

 

Igår så var det exakt tre år sedan som jag blev tillsammans med världens finaste kille. Detta firade vi självklart och han hade planerat så himla fint, blir helt rörd faktiskt. Vanligtvis så är det ofta jag som planerar våra årsdagar och det mesta andra, jag tycker nämligen att det är kul att planera saker och ting. Nu har jag däremot känt att jag inte hunnit planera denna dag pga stört mycket i skolan, men då hade istället min älskling det. Dagen började med frukost på sängen bestående av chokladbiskvier (min absoluta favvo-bakelse) och kakor, samt en bukett med röda och rosa rosor. Efter det så hade han fixat en picknick och vi åkte till Golfängarna i Sundbyberg/Duvbo och åt jordgubbar, vindruvor, baguette, nutella och drack cider i vinglas. Golfängarna kan jag för i övrigt verkligen rekommendera, de ligger precis vid vattnet och är minst lika fint som Rålis och Tanto, men aldrig lika mycket människor. Vid picknicken fick jag även en väldigt eftersökt bok av Roy Fares av Mattias och sen åkte vi hem, bytte om till finare kläder och åkte och åt middag i stan. Tanken var nog från början att vi även skulle gått på bio, men pga brist på tid så får de bli på söndag istället. Jag hade i varje fall en jättebra dag och vart så himla glad över att han fixade allting!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..