Ni har väl inte glömt??

 

Jag är helt säker på att jag talar för både mig och Andrea när jag säger att vi vore evigt tacksamma om ni hade ork/lust/vilja/möjlighet att lägga en liten röst på våran podcast inför årets upplaga av Veckorevyns Blog Awards. Det vore helt sjukt stort att bli nominerad, kanske speciellt för mig som figurerat i sådana sammanhang så himla lite. Ni hittar länken till sidan där man kan nominera personer HÄR och det allra härligaste är ju att man kan rösta hur många gånger som helst, wihooo. Vill inte tigga alltför mycket röster nu, men tänkte bara ge er en liten ‘hands up’ om att tävlingen existerar osv. Ha en fortsatt bra måndagkväll och lova mig att tänka lite extra på det faktum att vi faktiskt har sommarlov, jag tänker nämligen på det hela tiden och blir typ helt pirrig, haha! Värt att uppskatta verkligen, 10 veckor kommer bara flyga iväg. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..