The Cake med stort C

 

Denna skapelse gjorde jag till midsommar, det var nämligen ett form av knytis där alla skulle bidra med något til fikabordet eller till tilltuggsbordet. Att säga att jag ”slängde ihop” den här känns fel för jag jobbade väldigt mycket med den, men det beror snarare på att den var pillig – inte så väldigt avancerad. Jag har tänkt lägga upp recepten för denna tårta som innehåller tre chokladbottnar, chokladmousse, halloncurd och vaniljkräm, samt visa hur jag gör rosorna ovanpå. Har aldrig gjort rosor i sockerpasta tidigare, men jag tycker ändå att de blev bra för att vara första gången! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..